Roolipelaaminen ja larppaus

Jyväskylässä larpataan! Maahinkainen ry:n alainen Larp Factory Jyväskylä järjestää larppeja kuukausittain. Tervetuloa mihin tahansa tapahtumaamme, mukaan toimintaan voi hypätä milloin vain.

Roolipelit Maahinkaisessa

Lisäksi peliporukoita kootaan satunnaisesti yhdistyksen facebook-ryhmän kautta.

Larpit Maahinkaisessa

Maahinkainen ry on toiminut taustatukena larppien järjestämisessä, ja yhdistyksen nimissä on esimerkiksi pyöritetty rahaliikennettä (pelimaksut, laskut jne.) sekä vuokrattu pelipaikkoja uskottavammin ja näppärämmin kuin yksityishenkilöille olisi mahdollista. Näissä ominaisuuksissa yhdistys on käytettävissä edelleen aina kun innokkaita pelinjärjestäjiä jäsenistöstä löytyy.

Larp Factory Jyväskylä

Tällä hetkellä aktiivista larp-toimintaa pyörittää ennen kaikkea Maahinkaisen Larp Factory Jyväskylä -ryhmä, tuttavallisemmin Jyväskylän roolipelitehdas.

Larp Factoryn keskeisintä toimintaa on on järjestää kuukausittaisia liveroolipelejä, sekä innostuksen mukaan muuta toimintaa, kuten työpajoja. 

Maahinkaisen menneet larpit löytyvät sivun oikean palkin takaa.

Tulevat roolipeli- ja larptapahtumat

Seuraava pelimme on 19. elokuuta pelautettava Mitä todella tapahtui Lanzarotella?

Peleistä julkaistaan lisää tietoja kun niihin ilmoittautuminen tulee ajankohtaiseksi. Nopeiten saat avautuvista ilmoittautumisista ja tulossa olevista peleistä tiedon liittymällä Facebook-ryhmäämme.

Toivotamme uudet pelinjohtajat erittäin tervetulleiksi! Jos sinua kiinnostaa vetää pelejä Larp Factoryn siipien suojassa, ole yhteydessä! Kuukausittaisten pelien pelinjohtajia nakitetaan muun muassa Facebookissa. Voit myös olla suoraan yhteydessä Tanjaan (caffeine_junkie(at)live.fi), niin varataan sinulle pelipäivä. 

Pelinjohtajaksi tuleminen on helppoa, sillä pelipaikka ilmoitetuille pelipäiville on hoidossa ja Larp Factory Jyväskylä -Facebook-ryhmän välityksellä saat mainostettua peliäsi kätevästi. Tarvittaessa saat apua myös pelinjohtamiseen tai kirjoittamiseen. Mikäli haluat käyttää muuta tilaa, kuin varattua kerhotilaa, saat toki sellaisen järjestää.

Jos larpin järjestäminen kiinnostaa tai haluat lisää tietoa peleistämme, vilkaise Pelinjärjestäjän ohje -dokumentti