Mitä todella tapahtui Lanzarotella?

Naapurukset syvältä sisä-Suomen lähiöistä ovat päättäneet jättää tuulipukunsa hetkeksi kaappiin ja suunnata seuramatkalle Kanarian turistirannoille. Kun arki ja kotimaa taas kutsuvat, seuraava mahdollisuus kokoontua on taloyhtiön grillijuhlissa. Mutta onko mikään enää ennallaan? Nämä istuvat liian lähekkäin, noiden välillä on kiusaantunut hiljaisuus, ja – hyvänen aika – osa talon teineistä on kai pian lähetettävä katkaisuhoitoon! Joillekin viikko oli kostea ja virkistävä, toisille taas riitaisa tai tapaturmainen. Mutta kuka muistaa, mitä todella tapahtui Lanzarotella?
Milloin 16.00 21.00 19.08.2017
alkaa loppuu
Missä Taitoniekantie 9, Jyväskylä
Yhteyshenkilön nimi
Lisää tapahtuma kalenteriin vCal
iCal

Larp Factory Jyväskylän kesäpelissä pelataan kivuliaan arkisia, turistiseikkailustaan toipuvia keski-ikäisiä pariskuntia ja heidän aikuistuvia lapsiaan. Pelin tarkoituksena on selvittää improvisoiden, millaisia kommelluksia kenellekin yhteisellä Lanzaroten-matkalla sattui. Ruoan ja juoman vauhdittaman seurustelun lisäksi hahmoilla on mahdollisuus tehdä paljastuksia ”videopäiväkirjalleen” ja käydä kahdenkeskisiä keskusteluja. Tavoitteena on itseironinen, saippuasarjamainen farssi, jossa tunteita liioitellaan, stereotyypeillä leikitään, eikä ihmissuhdesolmuille näy loppua.

Peliin kaivataan 5–12 osallistujaa, jotka otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Varsinainen peliaika on kaksi tuntia, mutta olemme varanneet aikaa myös hahmoihin tutustumiselle, lämmittelyharjoitukselle, tauolle ja debriefille. Erityisiä proppeja ei tarvita, vaan paikalle voi saapua rennoissa, säänmukaisissa, kesäisiin illanistujaisiin sopivissa vaatteissa. Lisäksi pelaajia kehotetaan tuomaan mukanaan omat eväät, sillä ruokailu on tärkeä osa pelitilannetta. Sään salliessa ainakin osa pelistä pelataan ulkona, ja osallistujille pyritään järjestämään grillaamismahdollisuus. Myös kohtuullisten alkoholiannosten nauttiminen on pelin aikanakin suotavaa. Yhteistä, pelinjohdon järjestämää tarjoilua tapahtumaan ei kuitenkaan kuulu.

Peli on kohtuullisen aloittelijaystävällinen ja täysin ilmainen. Ilmoittauduthan kuitenkin etukäteen, viimeistään 13.8., ilmaisemalla mielenkiintosi Tanjalle (caffeine_junkie(ät)live.fi). Myös kaikki muut tapahtumaa koskevat kysymykset ja tiedustelut voi suunnata joko tämän FB-sivun tai sähköpostin kautta Tanjalle tai Essille (villitilli(ät)gmail.com).

Olemme sopeuttaneet pelin suomalaiseen kulttuuriin pohjoismaisesta ”Larps from The Factory” -kokoelmasta. Alkuperäisen pelin on suunnitellut Aslak Tirera sekä kirjoittanut Elrik Fatland ja Elin Nilsen.

Lisätietoja tästä tapahtumasta...