Roolipelaaminen ja larppaus

Seuralla ei ole säännöllistä pöytäroolipelikerhoa, mutta monet jäsenet viihtyvät Kortepohjan ylioppilaskylän viikottaisessa roolipelikerhossa, joka kokoontuu Kortepohjan vapaa-aikatila Lillukassa. Lisäksi peliporukoita kootaan satunnaisesti yhdistyksen Facebook-ryhmän kautta. Liveroolipeleistä voi kysellä Larp Factory Jyväskylä -Facebook-ryhmässä.

Roolipelit Maahinkaisessa

Lisäksi peliporukoita kootaan satunnaisesti yhdistyksen Facebook-ryhmän kautta. Liveroolipeleistä voi kysellä Larp Factory Jyväskylä -Facebook-ryhmässä.

Larpit Maahinkaisessa

Maahinkainen ry on toiminut taustatukena larppien järjestämisessä, ja yhdistyksen nimissä on esimerkiksi pyöritetty rahaliikennettä (pelimaksut, laskut jne.) sekä vuokrattu pelipaikkoja uskottavammin ja näppärämmin kuin yksityishenkilöille olisi mahdollista. Näissä ominaisuuksissa yhdistys on käytettävissä edelleen aina kun innokkaita pelinjärjestäjiä jäsenistöstä löytyy.

Larp Factory Jyväskylä

Larp-toimintaa voi etsiä myös tutustumalla Maahinkaisen Larp Factory Jyväskylä -ryhmään, tuttavallisemmin Jyväskylän roolipelitehtaaseen.

Larp Factoryn keskeisintä toimintaa on ollut järjestää matalan kynnyksen liveroolipelejä, sekä innostuksen mukaan työpajoja. 

Maahinkaisen menneet larpit löytyvät sivun oikean palkin takaa.

Peleistä julkaistaan lisää tietoja kun niihin ilmoittautuminen tulee ajankohtaiseksi. Nopeiten saat avautuvista ilmoittautumisista ja tulossa olevista peleistä tiedon liittymällä Facebook-ryhmäämme.

Toivotamme uudet pelinjohtajat erittäin tervetulleiksi! Jos sinua kiinnostaa vetää pelejä Larp Factoryn siipien suojassa, ole yhteydessä! Pelinjohtajia nakitetaan muun muassa Facebookissa.

Jos larpin järjestäminen kiinnostaa tai haluat lisää tietoa peleistämme, vilkaise Pelinjärjestäjän ohje -dokumentti